Американката Кендъл Дженър е от известните личности, на които просто не

...
Американката Кендъл Дженър е от известните личности, на които просто не
Коментари Харесай

Кендъл Дженър се оглежда за мъж

Американката Кендъл Дженър е от известните персони, на които просто не им върви в любовта. През последните две години тя има връзка с баскетболиста Девин Букър.

И всичко изглеждаше наред до това лято, когато стана ясно, че са взели решението да се разделят. Но тази разлъка не бе за доста дълго, тъй като единствено месец по-късно се разбра, че още веднъж са дали късмет на връзката си.



Изглежда обаче че на Дженър и Букър просто не им е писано да бъдат дружно. Според списание Пийпъл още през предишния месец двамата са взели още веднъж решението да се разделят.

Към момента се знае, че повода за раздялата не се крие в разграничение в характерите, а във обстоятелството, че работните им графици са прекомерно заети и просто не им остава време, в което да са дружно. Не и колкото им се желае. Източник на Пийпъл твърди, че на този стадий са поставили кариерите си като приоритет пред любовта.



Решението за раздялата сред Кендъл Дженър и Девин Букър е било взаимно и двамата възнамеряват да поддържат контакт в бъдеще.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР